martes, 12 de marzo de 2013

Entrevista a Imma Parada


Hem entrevistat a Imma Parada Soler, responsable de Comunicació de la Fundació Gala-Salvador Dalí. Viu a Figueres i fa divuit anys que treballa a la Fundació, deu dels quals a l’Àrea de Comunicació.

Benvolguda Imma, series tan amable de respondre algunes preguntes per a facilitar-nos informació entorn al turisme relacionat amb Salvador Dalí?

- Benvolguda, em pots enviar el qüestionari i contactar amb mi a aquest mail per a més dubtes.


Seria possible promocionar el turisme de la zona a través d'un documental de Dalí? 

- Sí, de fet tant empreses privades com ens públics utilitzen Dalí com a recurs per a promocionar la zona.

 
S'han dut a terme experiències documentals (per a audiovisual) en aquest sentit? En cas de que sí, com es pot accedir a elles? En cas que no, està pensat un projecte per a realitzar-ho?
- Sí. A nivell públic, el Patronat de Turisme Costa Brava utilitza sempre Dalí com a atractiu en les seves campanyes i en fires com ara FITUR. La Fundació Dalí, de la seva banda, va editar un audiovisual en motiu del centenari del naixement de l’artista, l’any 2004: http://www.salvador-dali.org/fundacio/any-dali/videoclip.html
Moltes gràcies per la teva atenció.
- Confio que la informació et sigui d'utilitat. Ben cordialment, Imma Parada.
 mail de contacte: comunicacio@fundaciodali.org
També compten amb un arxiu pdf en memòria de Salvador Dalí de l'any 2008. És el següent: http://www.salvador-dali.org/media/upload/arxius/memories/memoria08catesp.pdf
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario